Sunday 14 December 2014

Iskustva sa polaganja

Verujem da će se mnogi složiti sa mnom da su iskustva sa polaganja, koja ste pisali u okviru tema, jedna od najdragocenijih stvari u grupi. Da bi tako i ostalo, bilo bi lepo da nakon polaganja ukratko podelite utiske sa polaganja pridržavajući se sledećih smernica:

- Ako pišete iskustvo sa polaganja časa, onda to činite u temi za vaš predmet, a sa polaganja Zakona u istoimenoj temi u grupi.

- Najkorisniji su konkretni utisci gde ćete napisati kako je protekao čas, koje su bile zamerke komisije, a šta je pohvaljeno, da li je bilo neke neobične situacije i kako ste je rešili. Nemojte u okviru tema deliti utiske gde pišete uopšteno i gde kažete da je sve bilo super. To možete učiniti u odvojenom postu, koji će neko vreme ostati na zidu grupe, a kasnije, kada periodično sređujem grupu, izbrisan.

- Deljenje priprema je uvek poželjno, a još je korisnije ukoliko podelite i utiske komisije vezane za pripremu. Pripremu možete okačiti sami na Fejsbuk grupi u okviru dokumenata (Files), tako što ćete je najpre imenovati na sledeći način: Priprema - predmet - razred - nastavna jedinica, a ja ću je kasnije objaviti i na blogu. Ukoliko se ne snalazite na Fejsbuku, pošaljite je meni putem poruke, pa ću je ja postaviti. Hvala!

No comments:

Post a Comment