Tuesday 14 February 2017

ELO Weekly

НОВО – ПЕТОНЕДЕЉНИ ТЕМАТСКИ ОНЛАЈН КУРС ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА НА ПОЧЕТНОМ И СРЕДЊЕМ НИВОУ!


ПОХАЂАЊЕ ПРВОГ МОДУЛА ЈЕ БЕСПЛАТНО.


ЕЛО (ELO - Enlish Lessons Online) је прва онлајн школа енглеског језика за запослене у просвети у Србији и успешно подучава своје полазнике већ пуне две године у оквиру удружења Заједнице која учи ,,СаЗнање''. Поред редовних онлајн часоваконверзације који се одржавају у виртуелној учионици, по први пут вам нудимо прилику да усавршите своје познавање енглеског језика кроз петонедељни онлајнтематски курс ELO Weekly као облик неформалног стручног усавршавања.


ELO Weekly курс ће се одвијати на два нивоа: почетном и средњем. Теме су прилагођене одраслим полазницима запосленим у образовању, а мноштво мултимедијалних садржаја је пропраћено интерактивним вежбама. Циљ овог курса је да полазницима омогући да код своје куће, у време и на начин који им највише одговара планирају и прилагоде својим потребама рад на курсу да би усвојили, проширили и применили своја знања и вештине енглеског језика.

У оквиру сваке од пет тема вас очекују увек доступни садржаји:


- вокабулар (учење нових речи и увежбавање усвојених)
- граматика (усвајање граматичких структура, правила и примене)
- слушање (развијање вештине разумевања текста са аудио или видео записа и у живој комуникацији)
- читање (развијање вештине разумевања писаног текста – прилагођеног или аутентичног)
- писање (развијање вештине писања краћих или дужих текстова употребљавајући одговарајући вокабулар и граматичке структуре)
- дискусија (развијање вештине комуникације у писаном формату и аутентичном контексту)
- бонус ресурси (велики број додатних корисних и забавних материјала)
+ онлајн час уживо у виртуелној учионици (комуникација у реалном времену са предавачем и осталим полазницима у једној од најсавременијих виртуелних учионица)


Курс ће се одржавати на платофрми за онлајн учење која највише одговара мултимедијалним садржајима и оваквом начину рада. Предвиђено је да се свака тема обрађује једну недељу (7 дана) и зато су садржаји разврстани у седам категорија. Полазницима препуштамо да сами испланирају и одреде распоред, време и начин рада, а једино се час конверзације уживо одржава у одређеном и увек истом термину као и предаја писаних задатака. У зависности од потреба полазника и динамике рада, рад у оквиру теме се може и продужити за који дан.


Позивамо вас да се пријавите и бесплатно похађате први, тј. нулти модул.

Промотивна, нулта недеља курса, биће бесплатна за све заинтересоване. Присуство промотивној недељи није обавезно за упис курса. Попуните формулар у наставку ове странице и пријавите се на време.


Пријава се врши попуњаањем формулара у наставку ове странице и отворена је до 17.02.2017.

За додатне информације нас можете контактирати електронском поштом:


elo@zajednicaucenja.edu.rs


ПРИЈАВА: http://elo.zajednicaucenja.edu.rs/home/elo-weekly


Срдачно
ЕЛО тим

No comments:

Post a Comment